Belotero

hvad er juvederm

Hvad er Belotero?

Belotero er en HA-filler, som udglatter de fine linjer og rynker, genskaber hudens naturlige volumen samt hydrerer huden. Belotero er fremstillet af den samme volumengivende og fugtgi­vende komponent, som allerede findes i vores hud – nemlig hyaluronsyre (HA). HA kan bære op til 1.000 gange sin egen vægt i vand og på den måde opretholdes hudens glatte overflade (den fugtgivende effekt) og fylde i vævet (den volumengivende effekt). Produktet er derfor det naturlige valg for de, som gerne vil have færre linjer og rynker.

Belotero har en ekstra krydsbindende proces, der giver en perfekt balance mellem følgende evner: elasticitet, plasticitet og kohæsivitet. Det betyder at  Belotero integreres i vævet, så resultat bliver jævnt og naturligt uden at ødelægge ansigtets naturlige konturer.

Beloteros patenterede teknologi er registreret i hele verden og Belotero er både FDA-godkendt og CE mærket. Belotero fokuserer på at skabe et resultat af høj kvalitet og give høj tilfredshed blandt kunderne.

Belotero-porteføljen

Belotero-porteføljen består af en række avancerede HA-fillere til udglatning af fine linjer og rynker, til læbeforstørrelse, genopretning af volumen i ansigtet samt hydrering af huden. Belo­teros sortiment af fillere kan bruges individuelt eller i kombination med hinanden for at skabe en skræddersyet løsning for den enkelte ud fra hudens strukturelle og funktionelle behov.

Belotero-porteføljen af HA-fillere (undtagen Revive) fås også med lidokain, som er et almindeligt kendt, lokal­bedøvende middel.

Ansigtskonturering

Belotero Soft: Den glatte løsning

Belotero Soft er optimeret til korrektion af fine linjer såsom periorbital linjer (crow’s feet) og periorale linjer. Derudover er Belotero Soft ideel til at udføre super-overfladiske intradermale injektioner ved brug af blanching-teknikken.

Ideel til: Korrektion af fine linjer, fx crow’s feet og p

periorale linjer.

Belotero Balance: Problemfri integration

Belotero Balance er optimeret til korrektion af moderate linjer som f.eks. periorale linjer. Den integreres problemfrit i huden og kan også anvendes til markering af læbekanten. Ligesom Belotero Soft er Be­lotero Balance også ideel til at udføre super-overfladiske intradermale injektioner ved brug af blan­ching-teknikken.

Ideel til: Korrektion af moderate linjer, fx nasolabiale foldere, marionette linjer, læbekonturer, læbevolumen, mundvig

Belotero Intense: Det naturlige udseende

Belotero Intense har en høj udfyldningskapacitet til dybe linjer og rynker for naturlige resultater. Samtidig integreres den i vævet og danner derfor ikke knuder eller ujævnheder under huden.

Ideel til: Korrektion af dybe linjer, fx nasolabiale foldere, marinetlæber, læbekonturer, mundvig og amorbue

Belotero Volume: Stærk volumengivende kapacitet

Den prisvindende Belotero Volume modellerer og genskaber ansigtets volumen ved hjælp af dens stærke volume-kapacitet og evne til at forme og modellere. På grund af dets afbalancerede kohæsivitet skaber produktet et resultat, der holder længe og ikke migrerer. Belotero Volume kan injiceres flere steder for at genskabe ansigtsvolumen, fx kindben, kinder og tindinger.

Ideel til: Opbygning af ansigtsvolumen, fx kinder og tindinger

juvederm ansigtsløft uden kniv
juvederm behandling ansigt

Belotero Lips

Belotero® Lips består af Belotero® Shape og Belotero® Contour, der tilsammen skaber det helt perfekte resultat. Belotero® Shape giver dig naturlig volumen, imens Belotero® Contour skaber en optimal markering af læbelinien og en naturlig amorbue.

Ideel til: Læber, mundvige og amorbue

SE FØR / EFTER BILLEDER PÅ VORES FACEBOOKSIDE

GemGem