BOOK TID

Gratis Konsultation

Hvorfor vælge Inito

I klinikken har vi 15 års erfaring i behandling med botox og non-permanent filler. I klinikken gør vi alt for, at du føler dig tryg og velkommen. Du kommer til at møde den samme læge og sygeplejerske under din behandling. I klinikken tilbyder vi kosmetiske behandlinger samt behandlinger af kronisk migræne, hyperhidrose (øget svedtendens). Her kan du læse det typiske forløb i vores klinik.

Gratis konsultation Inito botox filler

Dit forløb i klinikken

Dit forløb starter med at du ønsker en vurdering af, om vi kan tilbyde dig en behandling med botox, filler eller en kombination af begge behandlinger.

konsultation botox filler

Konsultation

Du tilbydes en gratis konsultation. Konsultationen kan foregå hos en sygeplejerske eller en speciallæge. Hvis du ønsker behandling med botox eller en kombination af Botox og non-permanent filer, så er det vores speciallæge der står for konsultationen og vurdering af hvilken behandling vi kan tilbyde dig.

Vores sygeplejerske kan lave konsultation vedrørende non-permanent filler. Under konsultationen vil vi lytte til dine ønsker og herefter vil vi lave en analyse af dit ansigt, med henblik på hvilken behandlingsmodalitet der passer lige netop til dig. Det kan være Botox, non-permanent filler eller en kombination. I nogle tilfælde kan vi afvise at behandle dig, hvis vi mener at du kan have gavn af andre behandlinger end dem vi tilbyder. I dette tilfælde er vi klar til at hjælpe dig videre. Konsultation kan bookes online her.

Behandling

Når det gælder de kosmetiske behandlinger så kan vi behandle dig efter 2 dages betænkningstid. Behandling af kronisk hypderhidrose kan foregå samme dag, hvis du ønsker det. Når du efterfølgende ønsker fornyet behandling, kan du komme direkte til behandling uden forudgående konsultation. Denne kan du booke online.

Kontrol

Ved akut opståede bivirkninger tilbydes du en akut tid. Her vurderer vi behandlingens effekt og evt. utilsigtede bivirkninger. Sammen med dig afgør vi om du skal have yderligere behandlinger for at opnå den ønskede effekt. Kontrol er gratis og kan bookes online.

Henrik Owman, virksomhedsansvarlig læge
Kim Novaa, klinikejer Inito

Scroll to Top