BOOK TID

Botox / Vistabel / Azzalure

Vejen til glat hud og varig skønhed

Botox i Europa hedder Vistabel når det anvendes kosmetisk. Vistabel er stadig det originale botulinumtoksin fra den amerikanske producent, ALLERGAN. Derfor er Botox og Vistabel 100% det samme originale produkt.

rynkebehandling med Botox

Hvordan virker Botox/Vistabel?

Botox/Vistabel blokerer nerveimpulser til små ansigtsmuskler, og forhindrer at disse muskler trækker sig sammen. På den måde bliver den overliggende hud glat og uden rynker. Produktet virker kun præcis på de specifikke muskler som behandles, og ikke på andre muskelgrupper.

 

Hvordan udføres behandlingen?

Botox/Vistabel sprøjtes ind i musklen med en engangssprøjte med en meget tynd spids. Fordi sprøjtespidsen er så tynd, er der kun meget lidt ubehag ved behandlingen. Mange patienter beskriver følelsen som et myggestik.

Behandlingen tager ca. 5-10 minutter, afhængig af hvor mange områder man ønsker at få behandlet. Man kan gå på arbejde og lave alle andre daglige gøremål lige efter behandlingen.

De første 3-4 timer bør man ikke gnide, eller massere det behandlede område. Derimod er det kun positivt for behandlingen at bruge musklerne så meget som muligt den første dag efter behandlingen. Efter indsprøjtningen tager det 2-3 dage før Botox/Vistabel begynder at virke, og indtil 7-10 dage før, man får den fulde effekt.

Botox kongen
Botox rynker

Hvor længe holder en Botox/Vistabel behandling?

En fordel ved behandlingen er at effekten kun varer i gennemsnit 3-5 måneder efter første-gangs behandlingen. Herefter kan man afgøre, om man ønsker at gentage behandlingen, og evt. også få behandlet andre områder.

For at vedligeholde en optimal effekt, bør man påregne at gentage indsprøjtningerne 2-3 gange pr. år. Resultaterne fra de første videnskabelige studier med Botox/Vistabel brugt mod rynkebehandling, tyder imidlertid på, at effekten af Botox/Vistabel varer længere efter hver ny behandling.

Det skyldes sandsynligvis at musklen, som bliver blokeret af Botox/Vistabel, bliver mindre og svagere efter hver behandling, fordi den ikke længere bliver brugt. En anden faktor som også spiller en rolle er, at man ubevidst ændrer sin mimik på grund af at enkelte små muskler er blokerede af Botox/Vistabel.

Komplikationer eller bivirkninger ved Botox/Vistabel?

Uønskede bivirkninger ved brug af Botox/Vistabel er meget sjældne, selv efter at produktet har været brugt siden 1989 i 60 forskellige lande.

Den mest almindelige bivirkning er ømhed eller en lille blodudtrædelse ved indsprøjtningsstedet. I sjældne tilfælde kan produktet give en forbigående svækkelse af de nærliggende muskler. Der har været beskrevet enkelte tilfælde, hvor musklen som løfter øvre øjenlåg er blevet forbigående svækket i 1-2 uger. Men fordi effekten af er forbigående, er også bivirkningerne forbigående. Der er frem til i dag på verdensplan ikke rapporteret om varige mén efter behandlingen.

Kan Botox/Vistabel kombineres med andre behandlinger?

Botox/Vistabel bruges ofte ved siden af plastikkirurgiske indgreb og andre kosmetiske behandlinger for at få det bedst mulige resultat. De mest almindelige kombinationer er med Restylane/Juvederm, Dermatologisk peel og laserbehandling.

Botox/Vistabel kan også være et værdifuldt supplement til plastikkirurgiske operationer som ansigtsløftning, og øjenlågsoperationer. Botox Vistabel kan også bruges til at reducere sved.

Behandling mod pande rynker
Botox øjne behandling

Hvad er Botox/Vistabel?

Botox/Vistabel er et lægemiddel, som indeholder botulinumtoksin type A. Dette toksin kommer fra Clostridium botulinum-bakterien. Toksinet fortyndes meget kraftigt, og kan derefter sprøjtes ind i udvalgte små ansigtsmuskler, med den virkning, at rynker bliver glattet ud.

Hør nærmere for info omkring pris og behandling.

 

Botox – Underansigt

Mundviger og kæbelinje

Med alderen begynder huden og musklerne at blive mere løs. Dette kan afhjælpes med en botoxbehandling. De små muskler ved siden af mundvigene kan behandles således at disse løftes op. Med alderen ses kæbelinjen også mere løs, såkaldt pludder kæbe, dette kan med en lille mængde Botox/Vistabel trække huden fint tilbage, denne behandling er opkaldt efter den Egyptiske Dronning Nefertiti, pga. hendes smukke, feminine og harmoniske kæbeparti. En behandling holder i 3-6 måneder.

Tandkødssmil

Botox/Vistabel kan behandle synligt tandkød når man smiler, såkaldt “gummy smile”. Man injicerer lige omkring næsefløjene som vil svække/afslappe de muskler der løfter læberne op. Dermed er man ikke længere i stand til at trække læberne så højt op. Behandlingen gentages én gang hver 4-6 måned.

 

Botox kæbelinje tandkødssmil
Botox Reduktion af brede kæber

Reduktion af brede kæber hos kvinder

Kvinder kan have udviklet en kraftigere kæbemuskulatur, end hvad der er naturligt og dette kan umiddelbart regnes som knap så feminint. Den kraftige muskulatur kan ses ved den bageste del af underkæben, og giver ansigtet en mere firkantet og dermed lidt maskulin facon. Når man påbegynder en behandling mindskes den overdimensionerede kæbemuskulatur over tid i størrelse ca. 21 dage, hvorved ansigtet igen får sin oprindelige og mere feminine facon.

Behandling af hage

Med alderen ændrer hagen sin facon og den trækker opad, dette giver en synlig rynke mellem hage og underlæbe, denne kan reduceres væsentligt ved at et lille mængde Botox/Vistabel indsprøjtes i selve hagen så denne slappes af og hagen falder på plads. Uanset alder er mange plaget af mimiske huller i hagen dette kan således også afhjælpes ved en lille mængde indsprøjtes.

Holder i 3-6 måneder

hage botox
Skærer du tænder botox

Skærer du tænder?

Når man skærer tænder, skyldes det kraftige spændinger i kæbemuskulaturen. Denne tendens er specielt udtalt i forbindelse med søvn. Disse spændinger kan reduceres ved behandling med Botox/Vistabel hvor det injiceres i kæbemuskulaturen. Behandlingen holder effekten i 3-6 måneder hvorefter den kan gentages. Denne behandling er især velegnet til patienter, der uden den ønskede effekt har prøvet med f.eks. bideskinne.

 

Se før/efter billeder på Instagram og Facebook

Scroll to Top