BOOK TID

Exosomer

Hvad er Exosomer?

Exosomer er unikke multi-patenteret anti-aging, hudglødende og hårgenopbyggende formuleringer med organiske colostrum-afledte exosomer, vækstfaktorer og biologisk aktive elementer der virker synergistisk ved at hæve menneskekroppens naturlige helbredende respons og nulstille cellulære ydeevne til niveauet af yngre alder.

Fordele med Exosomer

✓ Reducerede fine linjer og rynker.
✓ Umiddelbare synlige resultater
✓ Forbedret elasticitet og fyldighed
✓ Reducerede porer
✓ Strammere og fastere hud
✓ Aktiveret collagen produktion
✓ Forbedret hudtekstur og tone
✓ Reduceret pigmentering med en mere strålende teint.
✓ Kan med fordel kombineres med Skinbooster behandling.
✓ Gendanner ødelagt hårfollikler

Exosome - anti-aging behandling
Fordele med Exosomer

Procedure

Exosome behandling udføres af kosmetisk sygeplejerske Behandlingen udføres i overfladen af huden ved hjælp af konceptet microneedling. Behandlingen- som en let stikken, men er udholdeligt. Sygeplejersken vil gennemgå og lægge en plan inden opstart, til dine ønsker ang. Behandling. 

Behandlingen varer normalt 40-50 minutter, og
kræver du er fri af makeup. Nogle mennesker finder fornemmelsen afslappende, andre kan føle let ubehag, men det er bestemt ikke smertefuldt.

Hvorfor Exosome behandling?

Exosome behandling er en hurtig ikke-invasiv behandling med øjeblikkelige resultater, alle der ønsker et øjeblikkeligt boost med en strålende teint, så er dette noget for dig. Denne behandling forårsager en stigning i strømmen af ​​blod og ilt til vævet, hvilket kan gøre din hud glødende og mere levende i kombination med produkterne.  

Exosome består af et range af produkter

NUTRI KOMPLEKS

NUTRI KOMPLEKS

En kraftfuld regenerativ mekanisme, aktiveret af den unikke Purasomes NC150+ formel, forstærker kollagenproduktionen og udløser dannelsen af fibroblaster i dermis, der er afgørende for vækst af nye celler; forbedrer hudens struktur, dens styrke og elasticitet dramatisk.Angiogenese, dannelsen af nye blodkar, stimuleres af 20 funktionelle vækstfaktorer afledt af den rigeste kilde til vækstfaktorer og exosomer, der findes i naturen, og spiller en afgørende rolle for hudens sundhed og funktion.
Purasomes evne til at fremme angiogenese bidrager væsentligt til hudombygning og skabelse af nye celler med ny blodforsyning, hvilket accelererer genopretningsprocessen af vedvarende vævsskade forårsaget af kronisk aldring.

Purasomes Nutri Complex er en perfekt behandling for dem, der oplever aldersrelaterede hudforandringer, søger efter ikke-kirurgiske muligheder og vælger naturlig tilgang.

HUD GLOW KOMPLEKS

HUD GLOW KOMPLEKS

PURASOMES SGC100+ Complex revitaliserer huden for vitalitet og genopbygger en fejlfri og lysende hudfarve.

Skin Glow Complex indeholder 20 milliarder organiske colostrum-eksosomer og 20 funktionelle faktorer, som fremmer celleomsætning, accelererer dannelsen af blodkar, letter hudheling og mindsker inflammation, en væsentlig bidragyder til hudens aldring.

Lumina granatum frøstamceller, et unikt hudvenligt lysende middel og koncentreret stabilt C-vitaminderivat forbedrer den generelle hudtone, mindsker alderspletter og pigmentering, hvilket afslører en jævn og glødende hud.

Putasomes SGC 100+ indeholder unikke hudvenlige synergistiske kombinationer, lysende midler og vigtige antioxidanter, hvilket resulterer i en genopbygning af en fejlfri hudteint.

50 mg lavmolekylær hyaluronsyre og 50 mg hyaluronsyre med høj molekylvægt holder huden hydreret og fugtet.

Vækstfaktorer og peptider har en stærk antioxidant effekt og skaber en elastisk langvarig beskyttende hudbarriere.

HÅR & HOVEDBOD KOMPLEKS

HÅR & HOVEDBOD KOMPLEKS

Purasomes HSC50+ er en kraftfuld hårredningsformel designet til at genoprette normal hårvækstsynkronisering ved at nulstille hårpære og genaktivere deres normale funktion på grund af exosomers og vækstfaktorers unikke evne til at omprogrammere hudceller.

Signalmolekyler udført af exosomer forbedrer hovedbundens sundhed, bekæmper betændelse og genaktiverer hvilende hårsække.

20 milliarder exosomer, 20 funktionelle vækstfaktorer, curcuma longa stamceller og et unikt peptidkompleks arbejder sammen og forhindrer hår fra apoptose-drevet regression og skaber optimale omgivelser for sundere, stærkere og tykkere hårgenvækst.

25 mg hyaluronsyre med lav molekylvægt og 25 mg hyaluronsyre med høj molekylvægt forsegler fugten og lader håret og hovedbunden bevarer den.

Exosome FAQ

Resultaterne er temmelig øjeblikkelige opstramningsmæssigt, dog med let rødme. For at se længerevarende fordele anbefaler vi en opstart på 3 behandlinger med 4 ugers mellemrum. Derefter vedligehold 1-2 gange om året.

 • Reducere akne
 • Stramme vævet op på maven og ansigt
 • Reducere porerne
 • Giver glød
 • Reducere fine linjer
 • Reducere pigmentering
 • Øge hårets vækst og tykkelse

Exosome tolereres godt af alle og har meget få bivirkninger det vi klinisk har set er:

 • Allergisk reaktion på ekstrem kulde (sjælden).
 • Rødme og hævelse og nogle dage.
 • Let kløe i området efter.
 • Infektion ved på førelse af make-up inden for 24 timer
Scroll to Top