BOOK TID

Ejal40

Ejal40 er en bio-revitaliserende gel, der indeholder den seneste generation af mellemmolekylær hyaluronsyre, der er ideel til at genopbygge den ekstracellulære matrixs grundlæggende struktur.

Behandlinger med Ejal40 vil opstramme slap hud, reducere rynker, forbedre hudtonen og elasticiteten samt forbedre den generelle hudtilstand, på hals, decollete, hænder og ansigt.

Skinbooster ejal40

Produktets formel indeholder en optimal kombination af molekylær koncentration og molekylvægt på 40mg koncentreret Hyaluronsyre og derved mere effektivt end andre lignende produkter.

Sprøjten er fyldt og indeholder 2,0 ml gel. Ejal40 kan injiceres med flere teknikker, men den mest effektive teknik er 4-punkts teknologien (4 PBR), som tillader injektion af 0,25 ml med en 30G nål på hver side af ansigtet, der minimerer risikoen for ødem, blå mærker, og smerte. Behandlinger med Ejal40 forbedrer tætheden af huden ved at stimulere fibroblaster og dannelsen af kollagen- og elastinfibre.

Behandlinger med hyaluronsyre stimulerer produktionen af nyt kollagen og genopretter niveauet af naturlig hyaluronsyre i huden ved at modvirke nedbrydningsprocessen. Ydermere er produktet designet til at omstrukturere og forstærke den ekstracellulære matrix revitaliserende hud, der er dehydreret og beskadiget af aldring og soleksponering.

Der anbefales 2-3 behandlinger med 3-4 ugers mellemrum.

skinbooster Seventy Hyal 2000

Seventy Hyal 2000

Seventy Hyal 2000 er en næste generations skinbooster og fugtgivende hyaluronsyre (HA) hudbooster, der stimulerer ny kollagenproduktion. Resulterer i en glødende, sund hud.

Seventy Hyal 2000 er en ikke-krydslænket skinbooster der er baseret på udelukkende hyaluronsyremolekyler, der booster hudens lag ved at stimulere prokollagen i SMAS-laget. Seventy Hyal 2000 er et produkt hvor man har gjort molekylets størrelse og vægt større og fokuseret udelukkende på den H-molekyle der booster huden vha. at stimulere prokollagen. Seventy Hyal 2000 er en biostimulerende, injicerbar hyaluronsyre (HA) hudbooster, der har til formål at forbedre hydreringsniveauet i huden. Denne hudbooster arbejder også på at stimulere produktionen af nyt kollagen og elastin samtidigt.

Når vi bliver ældre, mister vi cirka 1 % af vores hyaluronsyre (HA) lagre om året efter 30 års alderen, hvilket resulterer i fine linjer og tab af ansigtsvolumen. Seventy Hyal 2000 behandler udtømningen af hyaluronsyre i huden ved at injicere hyaluronsyre (HA) tilbage i hudens dermis.

Denne hudforstærker fungerer som den perfekte hudforyngende behandling for at forbedre hudens tekstur og hudens slaphed, samtidig med at den tilføjer blidt volumen.

Den kan bruges til ansigtsforbedringer for at skabe et smukt, glødende udseende. Alternativt kan Seventy Hyal 2000 bruges til at forynge og opfriske nakkeområdet, décolleté og hænder.

Reducer forekomsten af fine linjer og rynker

Stimulerer kollagen og elastin

Forbedre hudens integritet og kvalitet

Tilføj subtil volumen

Forbedre hydreringsniveauet i huden

Opfrisk, foryng og få huden til at gløde!

Forbedring kan ses øjeblikkeligt, men et behandlingsforløb anbefales for maksimale resultater.

Der anbefales 2-3 behandlinger med 3-4 ugers mellemrum.

Vitaran Polynucleotider skinbooster

Vitaran Polynucleotider

Vitaran er et polynukleotidbaseret hudrevitaliserende middel. Det ultimative reparationssystem!

Polynukleotider hyldes for deres evne til at forynge og regenerere huden, på samme måde som hudboostere som Seventy Hyal 2000 eller Ejal40 .  Men i modsætning til hudboostere er injicerbare polynukleotider kendt for deres sårhelende og biostimulerende egenskaber.

Med en videnskabelig tilgang til “hvad er polynukleotider”, anvender disse injicerbare midler filtrerede, ultraoprensede og steriliserede DNA-fraktioner med det formål at forynge huden. Hovedsageligt afledt af laks DNA, polynukleotider er designet til;

stimulere fibroblaster

fremme vævsreparation

forøge celleomsætning

øge hudens elasticitet

stimulere kollagenproduktion

Derudover har de evnen til at lindre betændelse og genoprette balancen mellem melanocytaktivitet (hudpigmentering), hvilket resulterer i en mere jævn og forfrisket hudtone.

Polynukleotider er kategoriseret som en regenerativ behandling med det formål at revitalisere huden på et dybere plan.

Som mange andre regenerative medicinværktøjer har polynukleotider en lang historie med at blive brugt i almen medicin før deres introduktion til verden af ​​medicinsk æstetik med over 90 kliniske forsøg til at understøtte dette.

I modsætning til nogle injicerbare midler er polynukleotider en usædvanlig alsidig og allsidig behandling. Med polynukleotidprodukter udviklet med et væld af bekymringer i tankerne, kan disse genoprettende injicerbare midler bruges til at behandle opfattede fejl på tværs af kroppen og ansigtet, herunder øjenområdet og strækmærker.

 

Selvom det kan være forskelligt fra klient til klient, bemærker de fleste en forskel omkring 4-6 uger efter deres tredje session, med målresultaterne forventet fra 3+ måneder. Det anbefales at have 3 behandlinger med 3 ugers mellemrum. Det er vigtigt at gøre din klient opmærksom på, at polynukleotider adskiller sig fra andre hudboostere som Profhilo / Seventy Hyal, hvor dugfriske resultater viser sig efter 7-10 dage. Det tager tid for polynukleotider at virke, så tålmodighed er nøglen.

4-6 måneder. Ifølge de indsamlede instrumentelle og kliniske data er resultaterne stadig synlige to måneder efter den anden behandling.

Der anbefales 3 sessioner med 3 ugers mellemrum.

Se før/efter billeder på Instagram og Facebook

Scroll to Top