Brazilian Butt Lift (BBL) med filler

Kunne du tænke dig at tilføje volumen eller ændre formen på dine baller? Du behøver ikke at gennemgå en BBL operation for at få de ønskede resultater.

Filler af hyaluronsyre er den mest avancerede balle/numse filler, som er sikker og har en ikke-animalsk oprindelse. Det er en klar og tyktflydende gel til at genoprette volumen og konturere kropsoverfladen. Denne innovative teknik skaber en glat og homogen gel, som let kan injiceres og forblive i vævet i lang tid. Behandlingen er på kort tid blevet meget populær blandt både patienter og klinikker i Danmark.

Hvorfor er ballefiller mere sikker?

Ballefyldstoffer tilføjer volumen og kan omforme ballerne for at forbedre kurverne uden kirurgi eller højrisikokomplikationer. Dette er en tiltalende mulighed, når man tænker på sikkerheden og muligheden for at justere resultatet løbende.

Hvordan behandlingen foregår

Speciallæge Henrik Owman er uddannet til at skabe det perfekte resultat. Henrik Owman er også certificeret træner og underviser andre behandlere i teknikkerne der bruges. Du kan regne med et resultat, der ser 100% naturlig ud. Ikke nok med det, men vi skaber også resultater, der passer til din krop for et kosmetisk tiltalende look, der på samme tid skaber harmoni.

Inden vi starter behandlingen, skal du først have en konsultation. Ved konsultationen får du alle nødvendige oplysninger, i form af patientinformation herunder efterbehandling. I løbet af denne konsultation drøfter vi også, hvad du gerne vil opnå med din ballefyldningsbehandling. De fleste kunder har klare mål, de ønsker at opnå. For nogle er det en forbedring af ballens kontur og volumen eller udfyldning af såkaldte ”hip dips”. Vi vil som altid rådgive dig om den bedste fremgangsmåde og være ærlige omkring mulighederne.

Tænk på at der tit kræves flere sessioner – typisk 2-3 behandlinger med 3-6 ugers mellemrum – før man opnår et slutresultat. Derefter anbefaler vi at man vedligeholder behandlingen efterhånden som filleren brydes ned naturligt i kroppen. Hvor ofte man skal vedligeholde er meget individuelt og skal vurderes derefter.

Indgrebet udføres under lokalbedøvelse og varer cirka en time.

Fordele

 • Mild smerte.
 • Minimalt invasiv.
 • Ingen operation.
 • Virkningen kan vare op til 3 år.
 • Proceduren tager cirka 1 time.
 • Proceduren udføres under lokalbedøvelse.
 • Ingen ”down time”, så du er hurtigt tilbage i hverdagen.

Hvad skal du vide efter behandlingen?

 • Du kan sidde på numsen umiddelbart efter behandlingen.
 • Du kan genoptage dine daglige aktiviteter umiddelbart efter behandlingen.
 • Du skal ikke sidde på numsen i mere end en time ad gangen de første 3 dage.
 • Ingen tung fysisk træning, sauna, svømmehal, direkte soleksponering eller solarieaftaler de første 2 uger.
 • Du skal massere dine baller dagligt i 10 minutter i mindst 2 uger.
 • Venligst se patientinformation for detaljeret information!

Behandlingen foretages i Danmark og Sverige

Behandlingen udføres på vores klinik i Danmark i forhold til gældende lovgivning. Klinik Inito har også et unikt samarbejde med Reformkliniken i Malmø, hvor behandlingen således også kommer til at foretages. På behandlingsdagen møder man på det behandlingssted, som man på forhånd har aftalt i forbindelse med bookingen. Adressen i Sverige er Reformkliniken, Kalendegatan 4 i Malmø.

https://reformkliniken.se/

Hvordan booker jeg?

Du skal før behandling foretage en lovpligtig forundersøgelse. For behandling i Danmark skal den være fysisk på klinikken, men i Sverige kan den også foregå på distance (telefon/video). Du skal ringe til Inito på telefon +45 71 99 44 55 for at booke dig i Danmark, og til Reformkliniken på telefon +46 10 151 15 00 for at booke dig i Sverige.

Priser

Venligst se prislisten HER for aktuelle priser!

Der findes mulighed for afdragsordning. Venligst kontakt klinikkerne for detaljer!

Patientinfo – BBL

SE FØR / EFTER BILLEDER PÅ VORES FACEBOOKSIDE

GemGem