Brazilian Butt Lift (BBL) med filler

Kunne du tænke dig at tilføje volumen eller ændre formen på dine baller? Du behøver ikke at gennemgå en BBL operation for at få de ønskede resultater.

Filler af hyaluronsyre er den mest avancerede balle/numse filler, som er sikker og har en ikke-animalsk oprindelse. Det er en klar og tyktflydende gel til at genoprette volumen og konturere kropsoverfladen. Denne innovative teknik skaber en glat og homogen gel, som let kan injiceres og forblive i vævet i lang tid.

Hvorfor er ballefiller mere sikker?

Ballefyldstoffer tilføjer volumen og kan omforme ballerne for at forbedre kurverne uden kirurgi eller højrisikokomplikationer. Dette er en tiltalende mulighed, når man tænker på sikkerheden og muligheden for at justere resultatet løbende.

Hvordan behandlingen foregår

Speciallæge Henrik Owman er uddannet til at skabe det perfekte resultat. Henrik Owman er også certificeret træner og underviser for Hyamira i ballefiller, således at han uddanner andre behandlere i teknikkerne der bruges. Du kan regne med et resultat, der ser 100% naturlig ud. Ikke nok med det, men vi skaber også resultater, der passer til din krop for et kosmetisk tiltalende look, der på samme tid skaber harmoni.

Inden vi starter behandlingen, skal du først have en konsultation. Ved konsultationen får du alle nødvendige oplysninger, i form af patient information herunder efterbehandling. I løbet af denne konsultation drøfter vi også, hvad du gerne vil opnå med din ballefyldningsbehandling. De fleste kunder har klare mål, de ønsker at opnå. For nogle er det en forbedring af ballens kontur, udfyldning af såkaldte ”hip dips” eller løft. Vi vil som altid rådgive dig om den bedste fremgangsmåde og være ærlige omkring mulighederne.

Tænk på at der tit kræves flere sessioner – typisk 2-3 behandlinger med 3-6 ugers mellemrum – før man opnår et slutresultat. Derefter anbefaler vi at man vedligeholder behandlingen efterhånden som filleren brydes ned naturligt i kroppen. Hvor ofte man skal vedligeholde er meget individuelt og skal vurderes derefter.

Indgrebet udføres under lokalbedøvelse og varer cirka en time. Der er ingen permanente ar, og på grund af den behandlingsteknik vi bruger vil hævelsen eller blå mærker være minimal.

Fordele

 • Mild smerte
 • Uden ar
 • Minimalt invasiv
 • Ingen operation
 • Virkningen kan vare op til 3 år
 • Proceduren tager cirka 1 time
 • Proceduren udføres under lokalbedøvelse
 • Ingen ”down time”, så du er hurtigt tilbage i hverdagen

Hvad skal du vide efter behandlingen?

 • Du kan sidde på numsen umiddelbart efter behandlingen
 • Du kan genoptage dine daglige aktiviteter umiddelbart efter behandlingen
 • Du skal ikke sidde på numsen i mere end en time ad gangen de første 3 dage
 • Ingen fysisk træning, sauna, svømmehal, direkte soleksponering eller solarieaftaler de første 2 uger
 • Du bør massere dine baller dagligt i 10 minutter i 2 uger

Behandlingen foretages i Sverige

Klinik Inito har et unikt samarbejde med Reformkliniken i Malmø, hvor behandlingen også kommer til at foretages. Behandlingsdagen møder man som patient således i Malmø, og alle eventuelle kontroller udføres også her. Adressen er Själbodgatan 10 i Malmø.

https://reformkliniken.se/

Hvordan booker jeg?

Du skal før behandling foretage en lovpligtig forundersøgelse. I Sverige må den foregå på distance (telefon/video), hvilket bliver meget nemmere for dig som patient. Du skal ringe til Inito på telefon +45 71 99 44 55 for at booke dig, både til forundersøgelse, behandling og eventuel opfølgning/kontrol.

Priser

NOTER AT PRISERNE ER I SVENSKE KRONER!

Første behandling:

100 ml: 27.000 SEK
200 ml: 37.000 SEK
300 ml: 44.500 SEK

Efterfølgende behandling:

15% rabat på efterfølgende behandling indenfor 3-6 uger.

Behandlinger med mindre end 100 ml aftales individuelt.

Der findes mulighed for afdragsordning. Venligst kontakt vores klinik for detaljer!

Patientinfo – BBL DANSK

Patientinfo – BBL SVENSKA

SE FØR / EFTER BILLEDER PÅ VORES FACEBOOKSIDE

GemGem