Juvederm

Juvederm behandling københavn

Hvad er Juvederm?

Juvederm består af vand og et Hyaluronsyre, som er et sukkerkompleks, som blandt andet produceres i hud og brusk hos dyr og mennesker. I huden udfylder det tomrummet mellem et netværk af små kollagen- og elastintråde.

Hyaluronsyre spiller en vigtig rolle for hudens vandbindende evne og gør den strammere og fastere. Alt dette regnes som bindevæv. Juvederm hører til den ikke-kirurgiske kategori af hud-fyldstoffer.

Tiden sætter sine spor. Mange mennesker føler sig bedre tilpas, jo yngre de ser ud. Men ældningen er en proces, som er umulig at forhindre, og i takt med at kroppen ældes, ældes huden også.

Huden får et andet udseende og andre egenskaber. Alder, hormoner, sol og røg er faktorer, som kan føre til, at der udvikles fine linjer og rynker. Huden opleves mere følsom og mindre elastisk. I takt med at vi ældes, reduceres mængden af hyaluronsyre i huden, hvilket gør det sværere for huden at bevare fugtigheden.

Her kan Juvederm gå ind og hjælpe, så din hud ser yngre og friskere ud.

Hvem Producerer Juvederm

Juvederm produceres af det Amerikanske firma Allergan siden 2006 der også laver Botox og Vistabel

Ansigtskonturering

Juvederm Voluma har en høj volumengivende kapacitet som gør det muligt at erstatte tab af volumen i kinder, hage og andre områder i ansigtet.
Juvederm Volux har en højere mængde hyaluronsyre og er designet til at forme specielt kæbelinie og hage

Volumen og fylde i ansigtet

Hele ansigtet behandles ved større volumen af Juvederm, som genskaber fylde i hele ansigtet. En slags ansigtsløftning uden brug af kniv.

 

Om behandlingen Juvederm ansigtskonturering

Ideen med konceptet (Soft Restoration Concept) er at kunne foretage volumen behandling af hele ansigtet, ved brug af kun ganske få indstik. Juvederm behandlingen medfører minimal smerte og vævstraume, men med en meget stor effekt.

juvederm ansigtsløft uden kniv
Juvederm yngre ansigt

Yngre udseende med mere karakter

Juvederm kan bidrage til at genoprette ansigtsvolumen uden et kirurgisk indgreb. Ved at tilføre hage og kind mere fylde og former, fremhæver en Juvederm behandling ansigtskonturering. Resultatet er et yngre udseende med mere karakter. Endvidere tilbyder vi Juvederm Volite som genskaber vitaliteten og gløden i huden.

Juvederm kan blandt andet tydeliggøre og fremhæve dine ansigtstræk ved at skabe

  • Mere fremtrædende kindben
  • En mere fremtrædende hage
  • Mere fremtrædende kæbe · a la Brad Pitt
  • Løfte ansigtet og fremhæve kinderne
  • V- Shape

Læbebehandling med Juvederm Ultra Smile

Juvederm ULTRA SMILE er en filler der er kan levere fyldige, bløde, naturlige læber og udglatte fine linjer omkring munden. Juvederm ULTRA SMILE er et blidt og skånsomt produkt tilsat en lille smule bedøvelse, for at lette generne ved behandlingen. Juvederm ULTRA SMILE har en unik formulering, der er designet til straks mærkbare resultater, der holder.

Hvordan virker Juvederm ULTRA SMILE

Det er ingen hemmelighed, at læberne er en vigtig del af ansigtet skønhed.

 Med et venligt smil, et kys eller hurtig ændring af udtryk, er dine læber altid med til at gøre opmærksom på dig selv! Hvad der anses for værende smuk, kan variere fra kultur til kultur, men der er nogle fællestræk. Undersøgelser viser, at bredere, fyldigere læber og veldefinerede grænser, bredt anses for at være attraktive. Faktisk er fyldige læber blevet mere og mere identificeret med både ungdom og skønhed.

Juvederm filler læbeforstørrelse
Juvederm flotte læber

Hvorfor behandles læberne

Hvis du altid har ønsket fyldigere læber, kan Juvederm ULTRA SMILE være det svar, du har ledt efter. Det tilføjer fylde, balance og form til de øvre og nedre læber! Du kan også forbedre konturen, definition og den samlede udformning af dine læber. Og da Juvederm ULTRA SMILE er det første læbe fyldstof formuleret med lokalbedøvelse for ekstra komfort, kan du gøre det med en mindre smerte.

Med alderen bliver læberne tyndere og med et fladere udseende. Rynker og fine linjer træder frem, og læbekantens grænser og amorbue bliver mindre defineret. Omkring munden, kan området mellem din overlæbe og næse blive flad, og mundvigene kan vende nedad. Det skaber et træt, ældet udseende.

Juvederm ULTRA SMILE bidrager til at bekæmpe disse ældningstegn ved at forbedre læbernes tekstur og glathed og udfylde linjer og rynker forårsaget af f.eks. for meget sol, rygning og normal ældning.

Selvfølgelig er behandlingen med filler også rettet mod de yngre der bare vil have tilføjet volumen for et friskt, naturligt og nyt udseende.

Yngre udseende med mere karakter

Juvederm kan bidrage til at genoprette ansigtsvolumen uden et kirurgisk indgreb. Ved at tilføre hage og kind mere fylde og former, fremhæver en Juvederm behandling ansigtskonturering. Resultatet er et yngre udseende med mere karakter.

Juvederm fylde læber

SE FØR / EFTER BILLEDER PÅ VORES FACEBOOKSIDE

GemGem